ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ
ΕΤΑΙΡΙΑ / ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1991 από τις αδελφές  Βελτρά και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εισαγωγή και λιανική διάθεση γυναικείων ενδυμάτων.
Οι αδελφές Βελτρά άρχισαν να φτιάχνουν σιγά – σιγά τη γυναίκα MISS SIMBOLO όπως την είχαν οραματιστεί βάζοντας η κάθε μία στοιχεία από τη δική της προσωπικότητα.
Είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που έχει ιδρυθεί από γυναίκες, οπότε είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της και η γνώση των αναγκών και επιθυμιών του αγοραστικού της κοινού. Αυτός είναι και ο λόγος εδραίωσης της μάρκας σε ένα ισχυρό ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο η MISS SIMBOLO κατέχει ήδη κυρίαρχη θέση.
Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 800τ.μ. στο Μοσχάτο και διατηρεί  καταστήματα λιανικής στα κεντρικότερα σημεία της Αττικής.
Τα ρούχα MISS SIMBOLO είναι  ρούχα κομψά, θηλυκά και ταυτόχρονα άνετα, χωρίς να περιορίζουν τη γυναικεία έκφραση. Ανιχνεύοντας τις τάσεις της εποχής που θέλουν τη γυναίκα να συνεισφέρει επί ίσοις όροις στο οικογενειακό εισόδημα και να εργάζεται  πολλές ώρες την ημέρα, τα ρούχα των συλλογών διαθέτουν έναν «επαγγελματικό» προσανατολισμό (career fashion).
Η συλλογή εμπλουτίζεται πολύ συχνά με νέα trendy κομμάτια. Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα με επιλογές υφασμάτων από τα καλύτερα εργοστάσια  της  Ιταλίας και της Γαλλίας.  Οι τάσεις μόδας παρακολουθούνται αλλά δεν ακολουθούνται τυφλά καθώς η γυναίκα MISS SIMBOLO θέλει να είναι κομψή, να ξεχωρίζει αλλά να μην είναι κραυγαλέα.
 
Τα ρούχα MISS SIMBOLO χαρακτηρίζονται ως:

 

  • ρούχα υψηλής ποιότητας
  • ρούχα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που εστιάζουν στη διαχρονική κομψότητα
  • ρούχα για τον επαγγελματικό χώρο αλλά και για όλες τις ώρες της ημέρας που αποπνέουν θηλυκότητα
  • ρούχα που αποτελούν ολοκληρωμένες προτάσεις εμφάνισης
  • ρούχα value for money

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη για μια φιλική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.
 
Στόχος του δικτύου MISS SIMBOLO είναι να προσφέρει λύσεις στις ανάγκες της σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας, να ενδυναμώνει το επαγγελματικό της προφίλ και να την κάνει να αισθάνεται όμορφα ξεχωριστή.